buğday buğdayda için ürünler (115)

500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahılın işlenmesiyle elde edilen yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımıdır. Bu un, büyük ölçekte kepeği ve ince unun yanı sıra %100 canlı buğday kepeğini ve liflerini korur. IN3, 0,95%’ten yüksek ancak tam buğday unlarına göre 1,30%'den düşük kül içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, mükemmel besin özelliklerini, tam unun üstünde bir işlenebilirlik ile birleştirir.
Taze Patates Gnocchisi

Taze Patates Gnocchisi

Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
PANE ANTICO® - Lifli Ekmek Karışımı ve Buğday Filizi

PANE ANTICO® - Lifli Ekmek Karışımı ve Buğday Filizi

Büyük ve orta boy ekmek için karışım, koyu iç, büyük delikler ve yoğun kavrulmuş aromatik notalar ile. Format: 25 kg Dozaj: 100%
Tam buğdaylı kruvasan düz

Tam buğdaylı kruvasan düz

Tam buğdaylı kruvasan düz Kod: CCA008
Beyaz veya tam tahıllı Friselle

Beyaz veya tam tahıllı Friselle

Beyaz veya tam tahıllı Friselle.
Yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği Russello - Üretici Mulino Primula Scollo.

Yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği Russello - Üretici Mulino Primula Scollo.

Sicilya'dan elde edilen Russello kalitesinde bir un olan ince öğütülmüş irmiktir. Russello, son zamanlarda yeniden keşfedilen ve değer kazanan çok eski bir buğdaydır; adı, başağın kırmızımsı sarı renginden gelmektedir. Ambalajı 5 kg'dır.
Orecchiette - Sert buğdaydan yapılmış Apulia orecchiette

Orecchiette - Sert buğdaydan yapılmış Apulia orecchiette

Puglia bölgesinin gastronomik sembolü olan orecchiette, Puglia'ya özgü bir makarna biçimidir. Yurt dışında da oldukça yaygın olan orecchiette, yuvarlak ve içe doğru çökük olup, ortası kenarından daha ince ve yüzeyi pürüzlüdür. Orecchiette genellikle rapa tepeleri ile servis edilse de, sos, brokoli, kuşkonmaz ve daha fazlasıyla da özellikle önerilmektedir.
100% İtalyan El Yapımı Makarna - Ventaglio Linguine

100% İtalyan El Yapımı Makarna - Ventaglio Linguine

100% İtalyan bronzdan çekilmiş el yapımı makarna
PASTA - %100 İtalyan Durum Buğdayı İle Yapılmış Makarna

PASTA - %100 İtalyan Durum Buğdayı İle Yapılmış Makarna

İtalyan geleneksel makarna üretimi. Puglia, doğanın ve yiyeceklerin bir bütün olarak birleştiği bölge. Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,
Tam buğday milföy - Özel ve hafif bir tat arayanlar için

Tam buğday milföy - Özel ve hafif bir tat arayanlar için

Bunlar da klasik Piadine'ye benzer, ancak yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle zenginleştirilmiştir. Büyüklerimizin öğretilerini takip ederek, kullanılan tam buğday unu miktarı, çok nazik ama aynı zamanda lezzet dolu bir ürün elde edilmesini sağlar. Aile geleneğine göre elle açılmıştır.
TRITICUM

TRITICUM

TRITICUM
500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri
500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik unlu tagliatelle
500g irmik unlu pappardelle

500g irmik unlu pappardelle

%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tam olarak korumak için.
DOPPIAESSE UN

DOPPIAESSE UN

W: 290 ÷ 310. Son derece petekli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, profesyonel bir yumuşak buğday unu karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç, çok hafif ve yüksek sindirilebilirliğe sahip bir pizzadır. Teknik olarak DOPPIAESSE, olağanüstü sonuçlar elde etmeyi ve %10 daha hafif toplar ile çalışmayı sağlar. 25KG-10KG
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal süreçler arayışında bir yol izlemektedir: daha kalın öğütmelerle, buğdayın en değerli kısımlarına saygı gösterilmekte ve böylece organoleptik özelliklerini korumaktadır; ayrıca kepek kısımlarının lifleri de korunmaktadır. Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam tahıl ununa göre daha yüksek işlenebilirlik kapasitesi ile birleştirir; bu da sonuç olarak rustik, aromatik ve eriyen bir nihai ürün ortaya çıkarır; yoğun bir tat ve daha koyu bir renk ile.
İKİ KAT UN

İKİ KAT UN

W: 290 ÷ 310. Çok delikli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, yumuşak buğday ununun profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç olarak hafif ve çok sindirilebilir bir pizza elde edilir. Teknik olarak, DOPPIAESSE, ortalamaya göre %10 daha hafif bir hamur ile olağanüstü sonuçlar elde etmeyi sağlar. 25KG -10KG
KIRMIZI UN

KIRMIZI UN

W: 330 ÷ 360. Seçilen tahıllardan elde edilen Tip 55 un karışımı. Uzun fermente yöntemi ile yapılan hamurlar için idealdir, buzdolabında 2 güne kadar saklanabilir ve geleneksel "Pizza Napolitana" elde etmek için uygundur. 25KG - 10KG
500ml soslu cherry domates

500ml soslu cherry domates

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
720ml geleneksel domates püresi

720ml geleneksel domates püresi

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr
DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini artırır: sonuç, olağanüstü hafif ve sindirilebilir bir pizzadır. DOPPIAESSE, ortalamadan %10 daha hafif partilerle inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlar. 25KG -10KG
500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çıtır, rustik, aromatik ve lezzetlidir. 10KG
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG
Pizza Unu

Pizza Unu

Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG
YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday filizi ile (%100 doğal, %100 İtalyan tedarik zinciri), gıda ürünlerinin sağlık niteliklerine giderek daha fazla dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin araştırma merkezi aracılığıyla hafıza, tarih ve uzmanlığını yorumlar. Anniversario PIETRO, uzun mayalanma süreli hamurlar için idealdir. 25 KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Anniversario, 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario PIETRO, uzun fermantasyonlu hamurlar için idealdir. 25KG